SAVE THE DATE

SAVE THE DATE

Tijdens het Hemelvaartsweekend van 2023 vindt in Mechelen de 39ste editie plaats van de Nationale Spelen van de Special Olympics Belgium.  

Woensdag 17 mei: Fakkeltocht en een feestelijke openingsceremonie in het stadion van KV Mechelen. 
Donderdag 18 mei: Nationale Spelen op verschillende locaties in en rond Mechelen.
Vrijdag 19 mei: Nationale Spelen op verschillende locaties in en rond Mechelen.
Zaterdag 20 mei: Nationale Spelen op verschillende locaties in en rond Mechelen. En een prachtige slotceremonie. 

Samen maken we van deze editie van de Nationale Spelen de mooiste en warmste ooit. 

MODESHOW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

CLUB 100

Club 100

Stad Mechelen en Foundation Mechelen willen samen van de Nationale Spelen 2023 van Special Olympics Belgium de warmste spelen ooit maken. Daarbij kunnen we alle hulp en steun gebruiken en willen we een exclusieve Club 100 maken.

Club 100 zijn 100 bedrijven die de kans krijgen om een partnership aan te gaan en mee hun schouders onder dit unieke project kunnen zetten. Elke Club 100-partner krijgt een uniek genummerd beeld van het Opsinjoorke.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je te verbinden aan dit project. Goud (€7.500), zilver (€5.000), brons (€2.500) of een op maat gemaakt pakket! Meer info over goud, zilver en brons vind je hieronder.

Neem contact op met Piet den Boer (pieter.den.boer@telenet.be) of Axel Lambregts (axel.lambregts@telenet.be) om jouw (op maat gemaakt) pakket aan te vragen.

MET SPECIALE DANK AAN

Een naam
Nog een naam
Een andere naam
Een naam
Nog een naam
Een andere naam
Een naam
Nog een naam
Een andere naam

Een naam
Nog een naam
Een andere naam
Een naam
Nog een naam
Een andere naam
Een naam
Nog een naam
Een andere naam

Een naam
Nog een naam
Een andere naam
Een naam
Nog een naam
Een andere naam
Een naam
Nog een naam
Een andere naam

Genieten van een uniek gastronomisch menu en meteen ook een goed doel steunen? Het kan op 6 maart 2023 tijdens ‘Stars For Specials’. Laat je culinair verrassen door de chefs van de allerbeste Mechelse restaurants. Doen mee; Centpourcent, Tinèlle, Lesco Mechelen, The Chick, Emiel, Ember, De Graspoort, ’t Witte Goud, De Fortuyne, Cosma, Kasteel St-Michiels en Silo’s. Sharing with chefs is de slogan van deze avond. Alle chefs zijn aanwezig en geven je met plezier meer uitleg over de gerechten die ze serveren.

De opbrengst gaat naar de Nationale Spelen van Special Olympics Belgium die in Mechelen plaatsvinden van 17 tot 20 mei. Samen met alle Mechelaars zorgen we ervoor dat het de warmste spelen ooit worden.

PRAKTISCH
> maandag 6 maart 2023 vanaf 18u30
> AFAS Stadion KV Mechelen
> ontvangst en receptie in Verelst Kaffee vanaf 18u30
> diner in zaal Mezzanine vanaf 19u30
> parkeren kan op Parking Telenet (Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen)
   te bereiken via R6 – Liersesteenweg of via Tangent – Vesten – Liersesteenweg

RESERVEER JE PLEKJE

ONZE AMBASSADEURS

ONZE AMBASSADEURS

WORD VRIJWILLIGER

WORD VRIJWILLIGER

Special Olympics Belgium organiseert dit jaar de 39e editie van de Nationale Spelen. Drie dagen sportplezier in een unieke omgeving.

Om van deze drie waanzinnige dagen een succes te maken hebben we jou nodig. Wil jij als vrijwilliger deelnemen aan de Nationale Spelen en onze atleten met een verstandelijke beperking een wonderlijke ervaring bezorgen? Schrijf je dan nu in!

De Nationale Spelen worden afgetrapt op woensdag 17 mei met een Openingsceremonie en sluiten af op zaterdag 20 mei. Natuurlijk kunnen we ook alle handen gebruiken tijdens de opbouw en de afbouw. Een ding staat vast, je komt sowieso terecht in een gemotiveerd team van trouwe vrijwilligers.