Foundation-Icoon

Met dank aan onze partners

Cargill creëert een netwerk binnen het globale voedingssysteem om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. We koppelen landbouwers aan markten, klanten aan duurzame voedingsoplossingen en voeden op die manier de wereld.

Drukkerij De Prins is een full-service drukkerij in Mechelen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen er terecht voor alle drukwerken. Kleine of grote oplages, kleine of grote formaten. 

Dielens & Van Bosstraeten Accountants is een boekhoudkantoor in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Wij zijn cijferaars en willen uw boekhouding simpel maken.

Mechelen Feest presenteert jaarlijks heel wat heerlijke feestelijkheden, festivals en culturele stadsevenementen voor jong en oud. Bovendien biedt Mechelen Feest hét evenementenloket voor organisatoren. Het aanbod is zeer breed en heeft twee grote pijlers: een winter- en een zomerprogramma.

RTV is een Belgische regionale televisiezender die uitzendt voor de bevolking van de Antwerpse Kempen en de regio Mechelen. RTV staat voor “regionale televisie”.

Stad Mechelen

Televisie, internet en telefonie via de kabel voor particulieren. Ook oplossingen voor bedrijven waaronder huurlijnen en internet

Wij staan 7/7 voor u klaar. Omdat we heel goed beseffen hoe ingrijpend het verlies van een dierbare kan zijn, begeleiden we u van A tot Z.

Unizo (goed)

Sterke ondernemers verdienen het strafste ondernemersnetwerk. En dus staat UNIZO er helemaal voor jou! Wij versterken je met lobbywerk, met info en advies, een ruim aanbod aan activiteiten, en met tal van andere ledenvoordelen.

Vistalink NV. is a center of competence that focusess on vision as a unique technological specialization.

Samen ondernemen, samen groeien. VOKA, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen. Samen zorgen we dat ondernemerschap hier groeit en bloeit, voor het welzijn van iedereen.