Tickets 'Lenteconcert voor de Zorg 2022'

Bestel hier uw tickets voor het ‘Lenteconcert voor de Zorg’ in de Sint-Rombouts Kathedraal te Mechelen op vrijdag 10 juni 2022 om 20u.

In december hebben wij onze kerstconcerten omwille van corona dienen te annuleren. Iedereen die reeds een ticket had gekocht kreeg dit meteen terugbetaald. Wij menen dat de tijd rijp is om ons initiatief terug op de kalender te zetten. Het is onze bedoeling om met de opbrengsten van het vrijdagconcert, ‘s anderendaags zeshonderd zorgverleners en vrijwilligers uit de ruime regio Mechelen op een 2e voorstelling gratis te  ontvangen. Zo willen we hen bedanken voor hun tomeloze inzet gedurende de ganse corona pandemie. Dit is enkel mogelijk dankzij jullie aankoop van tickets, de bijdrage van onze sponsors, de medewerking van het stadsbestuur Mechelen en van alle participerende artiesten en muzikanten.

Bij aankoop van een gewoon ticket (€ 35 of € 45) draagt men € 5 bij aan het evenement voor onze zorgverleners, bij een VIP-ticket (€ 80) is dit € 10. Bij de sponsorpakketten (€ 500 of € 1.000) zijn er respectievelijk 10 of 20 inkomtickets voor zorgverleners in het pakket inbegrepen. Indien we onverhoopt omwille van door corona ingegeven maatregelen het evenement dienen te schrappen, worden alle betaalde tickets en sponsorbijdragen integraal terugbetaald.

De concerten gaan door onder de op dat ogenblik door de overheid opgelegde maatregelen.

Koop hier tickets