Foundation-Icoon

Met dank aan onze sponsors

Bij ABN AMRO België kunt u als particulier of bedrijf terecht voor een volledig product- en dienstenpakket op het vlak van online banking, private banking en zakelijk bankieren.

Televisie, internet en telefonie via de kabel voor particulieren. Ook oplossingen voor bedrijven waaronder huurlijnen en internet

Blops is een modern en creatief Mechels communicatiebureau. Van eenvoudige logo tot uitgekiemde (imago) campagnes, zowel online als offline.

Het congres- en erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geïntegreerd huis. De commerciële congreswerking voorziet 8 multifunctionele zalen faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten.

Het Kasteel Tivoli en zijn aanpalen prachtig park is centraal gelegen in het economisch voortvarende Vlaanderen, nabij de stad Mechelen. Het is, met haar restaurant, vergaderzalen en feestruimtes, de perfecte locatie voor zakenmeetings en al uw feesten op hoog niveau.

Bent u op zoek naar gedegen advies of begeleiding voor uw boekhouding of belastingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan 7/7 voor u klaar. Omdat we heel goed beseffen hoe ingrijpend het verlies van een dierbare kan zijn, begeleiden we u van A tot Z.

Mechels architectenbureau dat gespecialiseerd is in industriebouw, kantoren, appartementen, hotels & scholen

Meer dan 30 jaar creëert Brummo de ideala woon-, werk- of studieruimte voor haar klanten. We streven ernaar om een omgeving te realiseren die mensen inspireert.

Brand activation- en eventspecialist

Drukkerij De Prins is een full-service drukkerij in Mechelen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen er terecht voor alle drukwerken. Kleine of grote oplages, kleine of grote formaten. 

In het historische hart Mechelen werd de Minderbroederskerk omgetoverd tot een verbazingwekkend en luxueus viersterrenhotel met een adembenemend interieur dat u meevoert op een reis doorheen tijd en ruimte.​

De verandering is de uitdaging, de uitdaging is de verandering. Willemen Group maakt er een erezaak van om elk project met de hoogste zorgt af te werken.

Brouwerij Haacht is sinds 1893, een 100% Belgische familiebrouwerij. Het is een bewuste keuze om geen deel uit te maken van een internationale groep. Deze onafhankelijke aanpak heeft alleen maar voordelen voor onze klanten en onze partners.

Vistalink NV. is a center of competence that focusess on vision as a unique technological specialization.

Arco information ontwikkelt, verkoopt en implementeert softwareproducten in het domein van documentenbeheer, dossierbeheer, workflow management en postbehandeling. 

ODTH wil op een duurzame manier zichzelf profileren in de logistieke sector. Klantentevredenheid alsook de continuïteit van onze dienstverlening is de belangrijkste drijfveer en wordt geborgd door een kwaliteitsvolle en flexibele service.

Distributie en productie van kwaliteitskranen en accesoires voor de watermaatschappijen van vandaag en morgen.

The House of Contact Centers vertrekt vanuit expertise en samenwerking met waardevolle partners en zorgt ervoor dat klanten de juiste ondersteuning krijgen om de effectiviteit en efficiëntie van hun contactcenter te verhogen.

ODTH wil op een duurzame manier zichzelf profileren in de logistieke sector. Klantentevredenheid alsook de continuïteit van onze dienstverlening is de belangrijkste drijfveer en wordt geborgd door een kwaliteitsvolle en flexibele service.

Studio Hanswijk is een jong dysnamisch Mechels bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van websites voor eenmanszaken, KMO’s & agentschappen.